İnciyaka Ankara'da teslimler 2019'da yapılacak!
İnciyaka Ankara'da; fıtness merkezi, sauna, Fin hamamı ve açık spor alanlarının yanı sıra çocuk oyun alanları, gölet, yürüyüş ve bisiklet yolları yer alıyor. Ayrıca her konut için 1 kapalı otopark ve açık misafir otoparkı da var. İnşaat çalışmalarının devam ettiği projede teslimler 2019'da yapılacak.

AİLELER DÜŞÜNÜLDÜ
Ender inşaat - Kıbrıs inşaat Ortak Girişimi, Ankara'nın her geçen gün değerlenen bölgesi Mamak'ta 'İnciyaka Ankara' evlerini inşa ediyor. 200 milyon liralık proje indirimli fiyatlarla ön satışa çıktı. 'İnciyaka Ankara' geniş aileler için tasarlandı. 276 konut ve 23 mağazası var. Evler, 3+1 ve 4+1 tipinde. Metrekare fiyatlar ise 2 bin 750 liradan başlıyor.

MAMAKTA BÜYÜK DEĞİŞİM
Ender inşaat Genel Müdürü Hüseyin Duman, "Bölgenin ilk markalı konut projesiyiz. Çankaya ve çevre yoluna yakınız. Projemiz yatırımcılara kazanç sağlayacak. Mamak, Çankaya'nın devamı olarak planlandı. Büyük bir değişimle Ankara'nın yeni merkezlerinden biri olacak. Bölge yüksek yatırım potansiyeline sahip" diye konuştu. 

Posta Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181