İntegra Yapı ve Öz Gaziantep'ten Keçiören'e yeni proje; Northland Ankara
İntegra Yapı ve Öz Gaziantep ortaklığı imzasıyla yükselen Northland Ankara projesi Ankara Keçiören'de konumlanıyor.

2 dikey 3 yatay blok olmak üzere toplam 5 bloktan oluşan​ Northland Ankara'da 313 daire ve 21 cadde dükkanı bulunuyor. Dikey bloklarında 4+1 konutlar, yatay bloklarında ise 3+1, 4+1, 5+1 ve 5+1 dubleks daire seçenekleri bulunan Northland Ankara projesinde 3+1 daireler 147 metrekare, 4+1 daireleri192 metrekare, 5+1 daireler 187 metrekare ile 310 metrekare olarak tasarlanıyor.

5+1 dubleks dairelerinde göl manzarası bulunan Northlan Ankara'da basketbol sahası, futbol sahası, voleybol sahası, açık ve kapalı çocuk oyun alanları, bahçede oturma grupları, yürüyüş parkuru, kapalı havuz, fitness salonu, sauna, sinema salonu, squash,bisiklet parkuru, uçurtma çayırı, göl kenarına deck iskeleleri ve her daire için hobi meyve bahçeleri tasarlandı.

Northland Ankara teslim tarihi? tıklayınız.

Northland Ankara nerede? tıklayınız.

Northland Ankara fiyat? tıklayınız.

Northland Ankara iletişim!

Adres: Yükseltepe Mah. Çorum Cad. No:8 06220 Keçiören ANKARA
Telefon: 0312 331 6 444
Web: www.northlandankara.com

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181