İşte 2017'nin ilk yarısında teslim edilecek Ankara konut projeleri!
Markalı konut üreticilerinin yoğun bir mesai harcadığı Başkent Ankara'da 2017'nin ilk yarısında teslim edilecek projeleri sizler için derledik. İşte 2017'nin ilk yarısında teslim edilecek Ankara konut projeleri...


Metromall Ankara
Söğüt İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Metromall projesi Ankara Eryaman'da yükseliyor. 3500 metrekarelik fitness ve spa merkezine sahip Metromall Ankara projesi 30 katlı 5 blokta 671 konut olarak tasarlanıyor. Metromall Ankara projesinde yaşam Mart 2017'de başlayacak.

Metromall Ankara projesi detaylı bilgi için tıklayınız.


Seyri Şahane
Ünsallar Gayrimenkul ve Furkan Enes İnşaat ortaklığı ie iki etaptan oluşan Seyri Şahane Evleri projesi Ankara Etlik'de yükseliyor. İki bloktan oluşan Seyri Şahane Evleri'nde daire mutfakları Amerikan mutfak olarak tasarlanıyor.Projenin teslim tarihi ise Nisan 2017 olarak planlanıyor.

Seyri Şahane projesi detaylı bilgi için tıklayınız.


Moda Country
Numanoğlu İnşaat tarafından hayta geçirilen Moda Country projesi Ankara Yaşamkent'te yükseliyor. Çarşı, Garden ve Residence bölümleri bulunan Moda Country projesi 136 adet konut, Garden bölümünde 20 adet bahçeli dubleks ve Çarşı bölümünde 24 adet dükkandan oluşuyor. Projenin teslim tarihi ise Nisan 2017.

Moda Country projesi detaylı bilgi için tıklayınız.


Panorama Prestij
Dimaş İnşaat imzası ile hayata geçirilen Panorama Prestij projesi Ankara Eryaman'da yükseliyor. Dimaş İnşaat'ın "Panorama" markasıyla inşa ettiği projelerin en yenisi olan Panorama Prestij 112 daireden oluşuyor. Panorama Prestij projesinin teslimleri Haziran 2017'de yapılacak.

Panorama Prestij projesi detaylı bilgi için tıklayınız.


Teona Ümitköy
Kartallar İnşaat imzası ile hayata geçirilen Teona Ümitköy projesi Ankara'nın yaşam merkezlerinden Ümitköy'de yükseliyor.197000 metrekare alanda inşa edilen Teona Ümitköy projesi 4 blokta 570 daireden oluşuyor. Proje Haziran 2017'de anahtar teslim yapacak.

Teona Ümitköy projesi detaylı bilgi için tıklayınız.

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yusuf 7 yıl önce

Özürluyum tokiye neden yazilamiyorum

banner182

banner181