KomYapı Vadikent ile Ankara'ya giriş yaptı!
Komyapı Genel Müdür Yardımcısı Mensuri Seher, Ankara'nın yeni cazibe merkezinin Keçiören olduğunu belirtirken, "Bölgeye yapılan yatırımlar, alt yapı ve çevre düzenlemeleri ile şehrin merkezinde farklı ve modern bir yaşam alanı kuruluyor, Keçiören Ankara'nın gayrimenkul yatırımı açısından en çok kazandıran bölgesi olacak" dedi.

Konya merkezli bir firma olan Komyapı'nın yılda 4.000 konut üretme kapasitesine sahip olduğunu belirten Komyapı Genel Müdür Yardımcısı Mensuri Seher, bugüne kadar başta İstanbul olmak üzere bir çok şehirde binlerce konut, iş ve ticaret merkezi, okul, hastane inşaa ettiklerini bunun yanı sıra bilim ve kültür merkezleri gibi özel projeleri hayata geçirdiklerini belirtti.

Faaliyet alanlarının yurtiçiyle sınırlı kalmadığını, yurtdışında da bir çok bölgede ülkemiz adına prestijli projelere imza atıklarını ifade eden Seher, Ankara'ya da Keçiören'deki Vadikent projesiyle giriş yaptıklarını belirtti. Keçiören, Ankara'nın en eski yerleşim bölgelerinden ve en merkezi konumda bulunan bir semt. Geniş anayol ve bulvarları, hastaneleri, alışveriş merkezleri, ulaşım ağı ile birlikte değerlendirdiğinizde, Keçiören Ankara'nın gayrimenkul yatırımı açısından en çok kazandıran bölgesi olacak. Bölgede kentsel dönüşümle ilgili de ciddi çalışmalar yapılıyor. Ancak Keçiören'de site konseptinde büyük projeler yok, bu nedenle Vadikent projemizi bu bölgede planlamamız tesadüf değil, nitelikli site ihtiyacının karşılanması gerektiğini düşündüğümüz için Keçiören'i seçtik" dedi.

Milliyet Ek Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181