Koordinat Çayyolu'nda 60 ay sıfır faiz kampanyası!
YP İnşaat'ın Ankara'da hayata geçirdiği Koordinat Çayyolu projesi de kampanyaya katılıyor. YP İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Osman Cem Çankaya, "Emlak Konut bu yıl sonu yaklaşırken yine konut talebini artıracak yeni bir kampanya başlatıyor. Doğrudan devlete borçlanma sistemi ile kurgulanan kampanyada, 15 Eylül itibariyle peşinat yüzde 5'e çekilirken, ilk taksit ödemeleri de Ocak 2019'da gerçekleştirilecek şekilde planlandı" dedi.

"Ayrıca bu süreç içerisinde 60 ay yüzde 0 faizle devlete borçlanma sistemi ile geçerli kampanyamız da devam edecek" diyen Çankaya, sözlerini şöyle sürdürdü: "Çok sayıda olanağı bünyesinde barındıran nezih bir projeden konut almak isteyenler için kampanyamız Ekim ayı sonuna kadar devam edecek."

Vatan Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181