Koordinat Çayyolu'nda 84 ay 0 faiz kampanyası!
Ankara Çayyolu'nda inşa edilen Koordinat Çayyolu'da 84 ay 0 faiz faiz kampanyası başladı. Kampanya kapsamında peşinat yüzde 10 olarak belirlendi.

YP İnşaat tarafından inşa edilen Koordinat Çayyoluprojesinde konutlar için 74 bin metrekare toplam pazarlanabilir alan ve ticari brimler için de 2 bin metrekare pazarlanabilir alan yer alıyor. Toplam 110 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Koordinat Çayyolu projesinde kapalı basket sahası, fitness cardio salonu, sauna, yoga-pilates-spinning odaları, cafe ve kapalı yüzme havuzu bulunuyor.

1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire tiplerinin bulunduğu Koordinat Çayyoluprojesi 420 konut ve 10 dükkandan oluşuyor. Koordinat Çayyolu projesinde dairelerin büyüklükleri net 62, 93 brüt 102,86 metrekareden başlarken net 231,58 brüt maksimum 311,62 metrekareye kadar yükseliyor.

Koordinat Çayyolu ne zaman teslim? Tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181