Kozlar Towers nerede? İşte lokasyonu...
3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunan Kozlar Towers projesi Ankara Eryaman'da konumlanıyor. Proje Göksu Avm ve Susuz Gölü'ne yakın mesafede yer alıyor. Kozlar Towers açık adresi; Susuz Mahallesi 3773.Sokak No: 4 Yenimahalle ERYAMAN ANKARA

YK Kozlar İnşaat imzası ile hayata geçirilen ​Kozlar Towers projesi konut alıcılarına konforlu bir yaşam sunmayı hedefliyor. 3 bloktan oluşan Kozlar Towers Eryaman projesinde toplam 133 daire yer alıyor. Daire büyüklüklerinin henüz netlik kazanmadığı Kozlar Towers projesi Ankara'nın değerlenen bölgesinde hayata geçiriliyor.

Lokasyonu ile dikkat çeken Kozlar Towers projesinde çocuk oyun alanları, sosyal tesis, açık otopark, yürüyüş alanları bulunuyor.

Kozlar Towers fiyat? Tıklayınız.

Kozlar Towers iletişim!
Adres:Susuz Mahallesi 3773.Sokak No: 4 Yenimahalle ERYAMAN ANKARA
Telefon: 0 533 777 80 27
Web: www.kozlar-towers.com

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181