Kuğu Gölü Vilları fiyat!
Bodrumlu villalarında 100 metrekarelik hobi odası, home sineması ve Türk hamamının yer aldığı Kuğu Gölü Vilları daire fiyatları 1 milyon 400 bin TL’den başlıyor.

Ankara Gölbaşı’nda KLC İnşaat imzası ile hayata geçirilen Kuğu Gölü Vilları projesinde giriş katında salon, günlük oturma odası, mutfak, kış bahçesi, misafir yatak odası ve home ofis konforundaki çalışma odası bulunuyor. Kente yakın konumlanan Kuğu Gölü Vilları'nın üst katlarında hepsi ebeveyn formatında duş ve tuvaletli yatak odaları, teras, mini mutfak ve sofa planlandı. ​

Göl manzarası bulunan Kuğu Gölü Vilları projesinde 35 müstakil villanın yer alıyor. Bodrumsuz 5+1 villaları 300 metrekare, bodrumlu 5+1 villalar ise 530 metrekare büyüklüğe sahip olan Kuğu Gölü Vilları projesi 5+1 villalardan oluşuyor.

Kuğu Gölü Vilları nerede? tıklayınız.

Kuğu Gölü Vilları teslim tarihi? tıklayınız.


Kuğu Gölü Vilları iletişim!
Adres: Karşıyaka Mah. 591. Cad. No:5/35 Ankara / Gölbaş
Telefon: 0312 4842484
Web: www.kugugolu.com

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181