Kule Evo teslim tarihi!
 Ankara'nın en hareketli bölgelerinden biri olan Eskişehir Yolu'nda BESA Grup'un arsa sahipliğinde yükselen Kule Evo projesinde teslim tarihi yaklaştı. Mayıs'tan itibaren yaşamın balayacağı Kule Evo projesi "Yeni nesil ev ofis' sloganıyla kullanıcılarını home-ofis konseptiyle tanıştıracak.

Öğrenciler, yalnız yaşayanlar, evi ile ofisini bir araya getirmek isteyenler için tasarlanan  ve 1+1 ile 2+1 dairelerden oluşan Kule Evo projesinde 39 adet asma katlı mağaza da bulunuyor.

30 katlı tek kule ve yatay baza olmak üzere 2 blok olarak tasarlanan Kule Evo'da fitness center, yüzme havuzu, sauna, toplantı salonu, lobby ve resepsiyon, 7/24 güvenlik, otopark vale, daire temizlik, kuru temizleme, kiralanabilir depo alanları, terzi, restoran, kafeterya ve alışveriş merkezi de yer alıyor. 

Kule Evo İletişim!
Adres: Konutkent Mahallesi 3028. Sokak No:16/A-B (Eskişehir Yolu 15. Km. Yaşamkent Girişi) Çayyolu – Ankara
Telefon: 0312 217 1 555
Web: 
www.kuleevo.com

Tuğba Gülten / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181