Marina Ankara'da Konyalılara özel indirim fırsatı!
Sinpaş Yapı'nın marina konseptiyle başkente değer katan projesi Marina Ankara, şimdi Ankara'nın komşusu Konya için topraktan al indirim fırsatı sunuyor. Topraktan almayı seven Konyalılara özel yüzde 18 indirimle Ankara'nın en iddialı karma yaşam projesinden ev sahibi olma fırsatı sunan Marina Ankara, Konyalılara "Siz de rotanızı Marina Ankara'ya çevirin, kazançlı ve mutlu bir hayata başlayın!" diyor.

Sinpaş Yapı, Marina Ankara'nın Konyalılardan gördüğü yoğun ilgi üzerine, Konyalılara özel indirim fırsatı sunan kampanyasıyla 23 Mayıs Pazartesi -5 Haziran Pazar tarihleri arasında Konya Dedeman Otel'de olacak. Marina Ankara projesinin Konya'ya özel kampanyası ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Sinpaş Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik, Sinpaş'ın Ankara projelerinde çok sayıda Konyalı müşterileri olduğunu ve özellikle Ankara'nın Konya'ya yakınlığı, iş ve okul fırsatları gibi konulardan dolayı da Konyalıların Ankara'yı çok sık ziyaret ettiklerini söyledi.

Çelik, "Konyalılardan gördüğümüz ilgiden son derece memnunuz. Bu ilgiye bir teşekkür olarak da Konya'ya gelerek saygı değer Konyalılara özel Marina Ankara kampanyamızı tanıtıyoruz" diye konuştu.

Konya Hakimiyet Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181