Marina Ankara daire fiyatları!
Sinpaş Yapı imzası taşıyan Marina Ankara projesinde daireler 330 bin TL ile 2 milyon 193 bin TL arasında değişen fiyatlarla konut alıcılarına sunuluyor.

Marina Ankara projesinin Marina Tower adını taşıyan ilk etabı 3 blokta 912 konuttan oluşuyor. Lokasyonu ile dikkat çeken projede blokların ikisi 39, diğeri ise 44 kattan meydana geliyor. Tamamlandığında toplam 2 bin 518 konutun bulunacağı Marina Ankara'da 1+1'den 7,5+1'e kadar farklı konut tipleri bulunuyor. 

Marina Ankara projesinde spor alanları, su-ışık gösterileri, restoranlar, deniz feneri, şelaleler, kafeler, bisiklet yolları, Yaşam Köprüsü, Tropik Ada, iskeleler, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, Marina Caddesi ve Su Sediri yer alıyor.

Marina Ankara  ödeme seçenekleri neler? Tıklayınız.

Marina Ankara ne zaman teslim? Tıklayınız.

Marina Ankara iletişim!
Adresi: Turan Güneş Bulvarı, Galip Erdem Caddesi (M.S.B. Lojmanları arkası) Oran - Çankaya / Ankara.
Telefon: 444 1974
Web: marinaankara.com

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181