Mebuskent'te özel fiyat avantajı için son gün 31 Mayıs!
Aymor Grup tarafından Batıkent Karacakaya'da hayata geçirilen Mebuskent projesi 31 Mayıs'a kadar geçerli özel fiyat avantajı sunuyor. 31 Mayıs'a kadar özel kampanyalı fiyatlarından ve ödeme seçeneklerinden faydalanmak için ödeme planı formunu doldurmanız yeterli.

Ödeme formu için tıklayınız.

388.000 metrekare alan üzerine inşa edilen Mebuskent'te 10 blokta toplam 602 daire ve 332 villa bulunuyor. Mebuskent projesinde 5000 metrekarelik AVM de yer alıyor. Mebuskent'te 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daire seçenekleri alıcılarına sunuluyor.

Mebuskent projesinde 85.750 metrekare yeşil alanda 23.000 adet ağaç bulunuyor. Mebuskent'te Türk hamamı, Fitness Center’ı, sauna-spa hizmeti, spor kompleksi, botanik parkı, golf sahası, yüzme havuzu ve çocuk oyun alanları bulunuyor.

Mebuskent teslim tarihi için tıklayınız.

Mebuskent lokasyon bilgisi için tıklayınız.

Mebuskent bahar kampanyası için tıklayınız.

Mebuskent iletişim!

Adres: Çevre Yolu Batıkent Yuva Çıkışı Karacakaya / ANKARA
Telefon: 0312 911 23 40
Web: www.mebuskent.com

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181