Metromall Eryaman'da yükseliyor!
Ankara'nın en güçlü ve öncü inşaat firmalarından Söğüt İnşaat tarafından hayata geçirilen Metromall projesinde her daire "villa" kalitesinde inşa edildi. "İçini kendiniz yaptırsanız, bu şekilde yaptırırdınız" iddiasıyla tanıtımı yapılan projedeki yüksek kaliteli malzeme ve işçilik daha ilk bakışta kendini belli ediyor. Biri Home&Office bloğu olmak üzere toplamda beş blok ve Ankara'nın ilk üstü açılabilir AVM'sine sahip projede 671 konut bulunuyor. Üst düzey konfor sunan 2+1, 3+1, 4+1 daire seçenekleri, Home&Office bloğunda ise 1+1 ve 2+1 ofis seçenekleri; cezbedici farklarıyla ön plana çıkıyor.

"Bİ'FARKINIZ OLSUN"
Ankara'nın yükselen değeri Eryaman'da "Bi'farkınız olsun" sloganıyla lansmanı yapılan Metromall projesi, sözde değil özde sunduğu farklarla benzerlerinden ayrılıyor. Örneğin kapalı alanı 220 bin metrekare, uluslararası markaların yer alacağı AVM, Ankara'nın ilk üstü açılabilen AVM'si... Bir yandan bölgenin alışveriş ihtiyaçlarını karşılarken diğer yandan geniş sosyal alanlarıyla kafe ve restoranların bulunduğu merkez konumundaki AVM bölgeye değer katacak. Bunun yanı sıra projenin fark sunan bir başka özelliği 3 bin 500 metrekarelik, içinde iki adet yarı-olimpik kapalı havuzun bulunduğu fitness ve SPA merkezi. Bu merkezde Türk hamamı ve sauna da yer alıyor. Farklı beklenti ve ihtiyaçlara tam karşılık vererek sınırsız memnuniyet sunan Metromall projesinin en cezbedici özelliklerinden bir diğeri ise ulaşım kolaylığı... Gerek şahsi otomobille gerekse de toplu taşıma ile ulaşımı çok kolay olan proje, çevreyoluna 2 kilometre uzaklıkta. M3 Ankara metro hattı projenin hemen yanı başında yer alıyor. Bu açıdan bakıldığında çoğu projeden farklı olarak Metromall sakinleri için ulaşım hiç bir şekilde sorun teşkil etmiyor.

Otoparkta 'şarj ünitesi'
Hem konforlu yaşam a hem de prestijli bir çalışma alanı olarak tasarlanan Home&Office bloğunda tıpkı diğer bloklar gibi yüksek kaliteli malzeme ve işçilik bir arada sunuluyor. Metromall projesinin 13 bin metrekarelik yeşil alanında yürüyüş parkurları, çocuk parkı, golf ve basketbol sahaları yer alıyor. Projede daire sahiplerine sisli çok araçlık kapalı otopark ve açık misafir otoparkı bulunuyor. Çevreye duyarlı bir proje olan Metromall konutlarının otoparkında elektrikli araçlar için şarj üniteleri de mevcut... Her detayın düşünüldüğü projede kreş ve sağlık merkezi de bulunuyor. Metromall, tüm sakinlerine özledikleri ve bekledikleri proje konseptini sunuyor.

Sabah Ankara Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181