MiaVita Beytepe projesinde 'Şimdi al teslimde öde' kampanyası!
Anadolu Akaryakıt ve Ticaret Ltd. Şti. güvencesi ile Ankara Beytepe'de hayata geçirilen MiaVita Beytepe projesinde “Şimdi Al Teslimde Öde” ve “Sıfır Faiz 96 Ay” kampanyası konut alıcılarına sunuluyor. Ayrıca kampanya kapsamında peşinde yüzde 15 indirim kolaylığı dabulunuyor.

5 bin metrekare parsel alanda inşa edilen MiaVita Beytepe projesi 114 adet daireden oluşuyor. Mimari tasarımıyla dikkat çeken MiaVita Beytepe projesinde 1+1, 1+1 loft, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor.

Akaryakıt sektöründe 30 yılı aşkın tecrübesi bulunan Anadolu Akaryakıt ve Ticaret Ltd. Şti. imzası taşıyan MiaVita Beytepe projesinde cep sineması, sauna, açık/kapalı spor alanı, tek pota basketbol sahası, yüzme havuzu ve otopark bulunuyor.

MiaVita Beytepe projesi teslim tarihi? Tıklayınız.

MiaVita Beytepe projesi fiyat? Tıklayınız.

MiaVita Beytepe projesi nerede? Tıklayınız.

MiaVita Beytepe projesi iletişim!
Adres: 5504. SOKAK NO:10 BEYTEPE, ÇANKAYA/ANKARA
Telefon: 0(312) 489 1 333
Web: www.miavita.com.tr

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181