MiaVita’da Bitcoin’le ev satışı başladı!
Dünyada büyük merak uyandıran, geçmiş orta vadede keskin yükselişler yaşayan ve ilgi odağı haline gelen ‘sanal para’ Bitcoin, Türkiye’de gayrimenkul sektörüne girdi. Sanal âlemde birçok alışveriş için kullanılan Bitcoin, Türkiye’de ilk defa Miavita projesinde uygulanacak.

Ankara’nın en prestijli lokasyonlarından Beytepe’de; Bilkent, İncek, Çayyolu, Ümitköy, Beysukent ve üniversitelere olan yakınlığıyla fark yaratan MiaVita Beytepe projesi, Türkiye’de ilk defa uygulanacak olan bir projeye imza attı. Miavita’daki konforlu daireler, Yeni çağın sanal para birimi olarak adlandırılan ve hemen hemen tüm dünyada sanal paranın öncüsü olarak kabul gören Bitcoin sistemi üzerinden de satın alınabilecek. Bu özelliği ile Miavita değerine değer katacak.

Türkiye’ye ilki getirdik
Özellikle Bitcoin ile ödeme yaparak konut ve işyeri satın alınması ile ilgili kararın kripto para birimleri ile ilgilenenlerin ve de bu sisteme yeni dahil olanların kazançlarını değerlendirebilmesi için büyük bir fırsat olan Bitcoin’in hem Türkiye hem de Ankara’ya katkılarının olumlu olacağının altını çizen Proje Yönetim Firması Sahibi Erdal Daldaban “Son dönemde izlediği değer güzergahıyla Türk yatırımcısının da ilgisini çeken ve yatırımlarını böyle değerlendiren müşterilerimizin dikkatini çekebileceğimizi düşünerek bitcoin ile satış yapmaya karar verdik. Sanal ya da başka bir deyişle dijital paranın artık küresel ekonomi için gözardı edilemeyecek bir unsur hale geldiğini er ya da geç hayatımızda kalıcı bir biçimde yer bulacağını düşünüyoruz. Bu dijital para birimleri içinde en kayda değer ilerleyişi, teknik altyapı sağlamlığını ve bilinirliğini bitcoin sağladı ve Türk yatırımcısının da haklı olarak ilgisini çekti.” açıklamasında bulundu.

Güvenilir ve hızlı işlem
Bitcoin sayesinde; ödeme yapma ve hesaplar arası para transferi yapma gibi işlemlerin daha güvenli, hızlı ve daha ucuz hale geldiğini kaydeden Daldaban “Bitcoin herhangi bir Merkez Bankası’na bağlı olmadığı için konvansiyonel para birimlerini kontrol eden para poltikalarından bağımsız ve kendi mecrasında hareket etmektedir.” dedi. “Milyarlarca dolar değerindeki bitcoinleri küçük bir hafıza kartında elektrik cüzdanda bile taşıyabilirsiniz.” diyen Daldaban sözlerine şunları ekledi: “Bu işlemin nakit para ile ya da başka bir sistem ile yapılması bir hayli zorken, internet çağında bu gelişmeyi ilk defa uygulamak bizim için çok keyif verici.”

Beytepe'nin yükselen değeri MiaVita
Anadou Akaryakıt garantisi ile yükselen MiaVita projesi, sunduğu ödeme imkânları ile de fark yaratıyor. “Şimdi Al Teslimde Öde” ve “Sıfır Faiz 96 Ay” kampanyası ile seçenekler sunan projede, peşinde %15 indirim kolaylığı da konut sahibi olmak isteyen vatandaşlara sunuluyor. Kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, müzik odası, türk hamamı, playstaion odası, sauna gibi birçok sosyal alan seçeneği sunan Miavita, cep sineması ile de istediğiniz saatte, istediğiniz filmi izleme seçeneği sunuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181