Moda Country teslim tarihi!
Ankara Yaşamkent'te konumlandırılan Moda Country projesinin teslim tarihi Nisan 2017 olarak planalnıyor

Çarşı, Garden ve Residence bölümleri bulunan Moda Country projesi 136 adet konut, Garden bölümünde 20 adet bahçeli dubleks ve Çarşı bölümünde 24 adet dükkandan oluşuyor. Garden bölümünde villa konforunda 5+1 tipinde hobi bahçeli dubleksler, Residence'ta ise 1+1'den 3+1'e kadar farklı konut tipleri bulunan Moda Country projesinde 1+1'lere Bohemia, 2+1'lere Geminia, 3+1'lere Troika, özel dairelere ise Special adı veriliyor. Moda Country projesinin Residence bölümünde 5 adet farklı tipte 1+1, 2 adet farklı tipte 2+1, 3+1 ve dubleks seçenekleri sunuluyor.

Moda Country projesinde kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı, sauna, Fin hamamı, dans salonu, tenis kortu, basketbol ve voleybol sahası yer alıyor.

Moda Country nerede?

Moda Country iletişim!
Adres: 3285,Cadde,No:1,Yaşamkent/ANKARA
Telefon: 444 38 68
Web: www.modacountry.net

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181