Nefis Çankaya Evleri Ekin Endüstriyel'i tercih etti!
Ankara'nın doğal yaşam alanı İmrahor Vadisi'nde yükselen , 21000 metrekarelik bir alan üzerine konumlandırılan 5 blokta 209 konut bulunan , Nefis Çankaya Evleri ‘’MIT ‘’markalı ürünler ile ısıtma soğutma işlemlerinin gerçekleşmesi hedefleniyor .

Proje dahilindeki yüzme havuzu , çocuk oyun alanları ,spor salonları , özel çalışma odaları ve 209 konut ‘’MIT’’ ürün grubu sayesinde ısıtma ve soğutma işlemleri sağlanacak.

Üretim kapasitesi , inovatif tasarımları , mühendislik hizmetleri ,satış öncesi ve sonrası müşteri odaklı yaklaşımı ile bir çok projede yer alan Ekin Endüstriyel ‘’MIT’’ ürünleri , büyük projelere imza atarak Türkiye’de Isıtma soğutma alanlarında ileri teknoloji prensibiyle çözüm sunmayı hedefliyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181