Nefis Çankaya Evleri ne zaman teslim?
Toplam 50 bin metrekarelik bir inşaat alanında yatay ve dikey iki bölüme sahip olacak şekilde inşa edilen  Nefis Çankaya Evleri projesinin Ağustos 2017'de teslim edilmesi planlanıyor.

Ankara'nın Çankaya semtinde konumlandırılan Nefis Çankaya Evleri projesi YP İnşaat imzası taşıyor. 20 dönümlük bir arsa alanına sahip olan Nefis Çankaya Evleri projesinde toplam 209 konut bulunuyor. 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçenekleri bulunan projede dairelerin büyüklükleri 66 metrekare ile 381 metrekare arasında değişiyor. 

Yüzme havuzu bulunan Nefis Çankaya Evleri'n güneşlenme terasları, 500 metrekare seyir terası, vadi manzaralı cafe, sauna, özel çalışma odası (pilates, yoga, çocuklara yönelik jimnastik vs.), fitness center, basketbol sahası, çocuk oyun alanı bulunuyor.

Nefis Çankaya Evleri nerede? Tıklayınız.

Nefis Çankaya Evleri daire fiyatları ne kadar? Tıklayınız.

Nefis Çankaya Evleri İletişim!
Adres: Kırkkonaklar Mh. 381. Sk. No:20 Çankaya / ANKARA
Telefon: 0312 496 01 06
Web: www.nefiscankayaevleri.com.tr

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181