Next Level Çayyolu'nda 5 yıl vadeli yüzde sıfır faiz kampanyası!
Pasifik inşaat, Emlak Konut'un başlattığı kampanyayı Next Level Çayyolu'na taşıdı. Pasifik, Next Level Çayyolu'nda, 31 Mart 2017'ye kadar 5 yıla kadar vadeli alımlarda yüzde sıfır, 10 yıla kadar vadeli alımlarda ise aylık yüzde 0,45 faiz uygulayacak. Peşin alımlarda yüzde 15 indirim imkânı sunulan Next Level Çayyolu'nda, ocak ayında başlayan ve büyük konutlarda KDV oranını yüzde 18'den yüzde 8'e düşüren düzenleme ile de ekstra yüzde 10 KDV indirimi sağlanıyor. Next Level Çayyolu'nda, villa, loft, teraslı, buçuk oda çözümlü ferah dairelerin yanı sıra ayrıcalıklı penthouse seçenekleri de bulunuyor. 3+1 'den, 7,5+2'ye kadar farklı büyüklükte toplam 429 konutta 92 farklı daire tipi yer alıyor.

3 FARKLI MİMARİ SEÇENEK
101 dönüm orman alanının yanında, 191 dönümlük rekreasyon vadisinin ortasında bulunan proje, yemek okulundan standart ölçülere sahip kapalı basketbol salonuna, açık ve kapalı yüzme havuzlarından piknik yapılabilecek, futbol oynanabilecek, açık havada sinema keyfi yapılabilecek 5 bin metrekarelik çim etkinlik alanına kadar farklı sosyal imkânlar sunuyor. Next Level Çayyolu'da, klasik tarzda Viyana, modern, minimalist ve yenilikçi Milano, modern ile klasiğin harmanlandığı Chicago olmak üzere üç ayrı tarzda iç mimari seçeneği bulunuyor.

Habertürk Ankara Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181