Next Level Çayyolu'nda taksitler 2 bin 769 TL'den başlıyor!
Pasifik'in Ankara Çayyolu'nda hayata geçirdiği Next Level Çayyolu, 'şimdi al, teslimde öde' kampanyasıyla yeni sakinlerini bekliyor. Projeden daire sahibi olmak isteyenler 31 Ekim'e kadar yüzde 15 peşinat ödeyerek, 2 bin 769 TL'den başlayan taksitlerle kampanyadan yararlanabilecekler.

Villa, loft, teraslı, buçuk oda çözümlü dairelerin yanı sıra penthouse seçenekleri de bulunan Next Level Çayyolu'nda, toplam 429 konutta 3+1'den, 7.5+2'ye kadar 92 farklı daire tipi yer alıyor. Mart 2016'da inşaatına başlanılan projenin toplam arsa alanı 42 bin 184 metrekare, inşaat alanı ise 166 bin metrekare büyüklüğünde. Proje 101 dönüm orman alanına komşu konumda ve 191 dönümlük rekreasyon vadisinin ortasında yer alıyor.

Habertürk Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181