Next Level Çayyolu satışta!
Pasifik İnşaat, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ait 190 bin metrekarelik Çayyolu rekreasyon alanı içerisinde Next Level Çayyolu projesinin satışlarına başladı. 500 milyon lira yatırım bedeline sahip projede 429 konut bulunuyor. Pasifik İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, Çayyolu'nun Ankara'nın en hızlı gelişen ve değer kazanan bölgelerinden biri olduğunu belirterek, "Gelen yoğun istek üzerine Next Level tarzım bir konut projesine taşıma fikri ortaya çıktı. Ardından, konut projesi talep edenlerin beklentilerine cevap verebilecek ve aile yaşamına uygun en iyi araziyi araştırdık. Çayyolu'nda, Çayyolu Rekreasyon Vadisi'nin içindeki arazide projeyi çeliştirmeye karar verdik" dedi.

İki proje hazırlığı
Ankara'da yatırımlarına devam edeceklerini vurgulayan Fatih Erdoğan, "2 yeni projeye daha başlayacağız. Bunlardan biri EGO projesi. Ankara'nın en büyük arazisi üzerinde yükselecek" dedi. Pasifik İnşaat, Emlak Konut GYO'nun EGO Garajı ihalesini Çiftay ile birlikte 1 milyar 258 milyon 315 bin TL teklifiyle kazanmıştı. Diğer projelerinin Dikmen Vadisi'nde yer aldığını kaydeden Erdoğan, Projeye 2017'ni ilk aylarında başlamayı planlıyoruz" diye konuştu.

92 farklı daire sunuyor
Next Level Çayyolu projesinde 92 farklı tipte 3+1'den 7.5+1'e kadar daire bulunuyor. Projede normal dairelerin yanı sıra loft, penthouse ve villa seçenekleri de var. Projede metrekare fiyatları 5 bin liradan başlıyor, inşaatına başlanan proje 2018'in son çeyreğinde teslim edilecek.

5 dönümlük çim alan var
Next Level Çayyolu'nun merkezinde 5 bin metrekarelik çim etkinlik alanı olduğunu ifade edan Fatih Erdoğan, projenin, 101 dönüm orman ve 191 dönüm Çayyolu Rekreasyon Vadisi'yle harmanlanan, şehrin içinde nefes aldıran bir doğal yaşam alanı sunduğuna dikkat çekti. 

Vatan Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181