Northland Ankara Keçiören'de yükseliyor!
Keçiören Belediyesi sınırları içerisinde 43 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Northland Ankara'nın sosyal yaşam alanları arasında; basketbol sahası, futbol sahası, voleybol sahası, açık ve kapalı çocuk oyun alanları, bahçede oturma grupları, yürüyüş parkuru, kapalı havuz, fitness salonu, sauna, sinema salonu, squash,bisiklet parkuru, uçurtma çayırı, göl kenarına deck iskeleleri ve her daire için hobi meyve bahçeleri planlandı. 

2 dikey 3 yatay blok olmak üzere toplam 5 blok olarak tasarlanan Northland Ankara 3+1 ve 5+1 dubleks dairelerden oluşuyor. Büyük otopark kapasitesine sahip Northland Ankara'da 380 araçlık kapalı otopark ve 198 araçlık açık otopark yer alıyor. Karma proje konseptiyle inşa edilen Northland Ankara'da 313 konut ve 21 cadde dükkanı bulunuyor.

Dikey bloklar 4+1 konutlar, yatay bloklarda ise 3+1, 4+1, 5+1 ve 5+1 dubleks daire seçeneklerinin yer aldığı Northland Ankara'nın 3+1 daireleri 147 metrekare, 4+1 daireleri 192 metrekare, 5+1 daireleri 187 metrekare ile 310 metrekare büyüklüğe sahip. 

5+1 dubleks dairelerinde göl manzarası olan Northland Ankara İntegra Yapı ve Öz Gaziantep ortaklığıyla yükseliyor.

Northland Ankara nerede? tıklayınız.

Northland Ankara fiyat bilgisi? tıklayınız.

Northland Ankara teslim tarihi? tıklayınız.


Northland Ankara iletişim!
Adres: Yükseltepe Mah. Çorum Cad. No:8 06220 Keçiören ANKARA
Telefon: 0312 331 6 444
Web: www.northlandankara.com

Cemile GDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181