Ön talep toplayan Ankara konut projeleri!
Yakın zamanda resmi satış süreçleri başlayacak olan pek çok projede ön talep toplama dönemi devam ediyor. Ön talepte bulunanlar için satış öncesi indirimli fiyat avantajı sunan İzmir konut projeleri şöyle:

1071 Ankara
Oğuzata İnşaat imzası ile hayata geçirilen 1071 Ankara projesi ön talep topluyor. Ofis, residence ve cadde konseptlerini bir arada sunan karma proje 1071 Ankara 20 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçeneklerinin bulunduğu 1071 Ankara projesinde 1+1 dışındaki tüm daireler loft olarak tasarlanıyor. Rezidans, ofis ve dükkanların bulunduğu 1071 Ankara'da 1+1 daireler 3.80 metre tavan yüksekliğine sahipken 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daireler ise 7.60 metre tavan yüksekliğiyle inşa ediliyor.

1071 Ankara ön talep formu için tıklayınız.

Besa Bulvar
​Besa Grup imzası ile Ankara İncek'de hayata geçirilen Besa Bulvar projesi ön talep topluyor. Besa Grup'un Gölbaşı İncek'de hayata geçirdiği 2. proje olan Besa Bulvar projesinde çalışmalar sürüyor. Bulunduğu konum ile de dikkat çeken Besa Bulvar projesinde konu ve ticari alanlar yer alıyor.

Besa Bulvar ön talep formu için tıklayınız.

Bulvar Loft
Akfen İnşaat ve İlbank ortaklığında hayata geçirilen Bulvar Loft projesi ön talep topluyor.  38 bin metrekarelık alan üzerinde inşa edilen Bulvar Loft projesi Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde hayata geçiriliyor. 2015 yılında İller Bankası'nın Ankara Gölbaşı'ndaki 38 dönümlük arsa ihalesine en iyi teklifi veren Akfen İnşaat ile ortaklaşa hayata geçirdiği Bulvar Loft projesi 6 bloktan ouşuyor. 822 daire bulunan Bulvar Loft'da 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçenekleri yer alıyor.

Bulvar Loft ön talep formu için tıklayınız.

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181