ONS İncek Residence'de anneler gününe özel 10 bin TL hediye çeki!
ONS İnşaat imzasıyla Ankara İncek'te konumlandırılan ONS İncek Residence projesi için anneler günü kampanyası düzenleniyor.

39 bin 168 metrekare alan üzerinde 
yükselen ONS İncek Residence projesinde daire alanlara 10 bin liralık hediye çeki veriliyor. ONS İncek Residence projesinin bu kampanyası 16 Mayıs'a kadar sürecek.

Üç renk kulede toplam 992 konuttan oluşan
 ONS İncek Residence projesinde A Blok 43 kat, B Blok 45 kat ve C Blok 41 kat olarak tasarlanıyor.

15.000 metrekarelik peyzaj alanına sahip 
ONS İncek Residence projesinde 1+1, 2+1, 2+1 (dubleks), 3+1 (dubleks) daire seçeneklerini sunuluyor.

5.500 metrekare sosyal yaşam alanı bulunan 
ONS İncek Residence projesinde, alışveriş merkezi, fitness spa, rent a car hizmeti, sağlık yardımı, bakım hizmeti, rezervasyon imkanı, özel davet organizasyonları teknik destek hizmeti, çiçek bakımı, gün boyu kat servisi, 997 araç kapasiteli kapalı otopark ve 273 kapasiteli açık otopark bulunuyor.

ONS İncek Residence projesinde, restoran, kafe, market, kuru temizleme, çiçekçi ve eczane gibi günlük sosyal hayatın ihtiyaçlarına cevap verecek 45 ticari alanın bulunduğu Mini AVM'nin yanı sıra ev sahiplerine özel mevsimsel lastik oteli hizmeti sunuyor. 

ONS İncek Residence iletişim!
Adres: Taşpınar mah. TED Koleji Mevkii İncek/ANKARA
Telefon: 444 66 74
Web: www.onsincek.com

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181