Park Mozaik’te yaşam başladı!
Başkentin yatırım değeri sürekli artan bölgesi Yaşamkent’te yükselen Park Mozaik’te teslimler geçtiğimiz Aralık ayında başladı. İlk etap kapsamında satışa sunulan dairelerin yüzde 70’i satıldı ve teslim edilen konut sayısı 250’ye ulaştı. Park Mozaik’e taşınan aileler yeni evlerinde ilk baharlarının keyfini çıkartıyor.
 
Park Mozaik; yemyeşil peyzajı, çok renkli tasarımı ile konforlu, keyifli ve farklı yaşam olanaklarını birarada sunan benzersiz konsepti ile dikkat çekiyor. Yaşamkent’i adına yakışan bir yaşam bölgesi yapmaya başlayan Park Mozaik, 75 bin metrekarelik geniş bir arazi üzerinde kurulu 2+1’den, 6+1’e kadar uzanan geniş bir yelpazede sunduğu yaşam olanaklarıyla Başkentlilerin büyük ilgisini görüyor. Öyle ki; özgün peyzajı, masmavi göleti, özel temalı 9 meydanı, avluları, mozaik yolları, spor alanları, hobi odaları ve farklı zevklere hitap eden çeşitliliğiyle yaşamı mutluluğun rengine boyuyor.
 
Fark yaratan meydanlar
Bir mahalle dokusu oluşturacak şekilde tasarlanan Park Mozaik, ailelere komşularıyla birlikte keyifli vakit geçirebilecekleri ortak yaşam alanları da sunuyor. 50 bin metrekareye yakın tematik alana sahip Park Mozaik’te tam 9 ayrı tematik meydan yer alıyor. Park Mozaik’e adım atanları girişte Yaşam Meydanı karşılıyor. Yaşam Meydanı’nı, maket yelkenlerin yüzdürülebileceği dev süs havuzu ve oyun parkının çok ötesinde, çocuklara özel tasarlanmış Macera Adası çevreliyor. Meydanın bitiminde ise amfi tiyatro olarak da kullanılabilecek sanat merdivenleri bulunuyor. Canlı Meydan da; piknik, şenlik mekanı ve hatta yazlık sinema olarak kullanılabilecek dev bir yeşil alana ev sahipliği yapıyor.
 
Projenin merkezine konumlandırılmış ve her biri farklı konseptlere göre düzenlenen Binbir Dilek Meydanı, Aromatik Meydan, Okuma Meydanı, Mistik Meydan ve Mozaikli Yol ise Park Mozaik sakinlerinin renkli ve huzurlu buluşma noktalarını oluşturuyor. Park Mozaik; bünyesindeki nefis bir göletle birlikte Ankara’da huzurlu ev hayatının vazgeçilmezi oluyor.
 
Park Mozaik, elverişli konumu ile de şehrin tüm olanaklarından kolayca yararlanabilme imkanı sağlıyor. Bölgesinde yer alan özel okul, devlet okulu ve hastanelere birkaç dakika uzaklıkta yer alan Park Mozaik’te, metro ve yeni yapılan anayollarla da şehir merkezine kolayca ulaşmak mümkün.

Leed Gold adayı
Park Mozaik’in en dikkat çeken özelliklerinden birisi de; gelişmiş ülkelerdeki büyük projelerin sahip olduğu Leed Gold sertifikasına aday olması. Leed Gold sertifikası sahibi olmak için projenin en başından itibaren sertifika kriterlerine göre tasarlanması ve hayata geçirilmesi gerekiyor. Sertifika; konut projesinin çevreciliğini, tasarımdaki gelişimini, kalitesini ve güvenini tescil ediyor. TEPE ve MESA birlikteliğiyle kalite ve güveni bünyesinde toplayan Park Mozaik projesinin Leed Gold adayı olması, projenin kalitesi ve güveni için bir anlamda çift tescil anlamı taşıyor. Park Mozaik, Ankara’da bu sertifikayı alan ilk konut projesi olacak.




 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181