Pasifik İnşaat'tan Ankara'ya 3 yeni proje!
Pasifik İnşaat bu yıl Ankara'da yaklaşık 6 milyar TL değerinde 3 proje hayata geçirecek. Firmanın, EGO Garajı arazisi üzerindeki Merkez Ankara projesi de bu yıl satışa çıkıyor Pasifik İnşaat bu yıl Ankara'da yaklaşık 6 milyar TL değerindeki 3 proje için kolları sıvadı. Next Level Ankara'yı 2013 yılında teslim ettiklerini belirten Pasifik İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, markanın gördüğü yoğun ilgiden dolayı Ankara'da Next Level markalı ikinci ve üçüncü projeyi hayata geçireceklerini söyledi. Erdoğan, diğer projenin ise EGO Garajı arazisinde olduğunu belirtti.

ÇAY YOLU YARILANDI
Erdoğan, Çiftay İnşaat ile EGO Garajı arazisinde yapacakları proje için Emlak Konut'ta 1 milyar 250 milyon TL'lik taahhütte bulunduklarını ve buraya 4.2 milyar TL yatırım değerinde proje yapacaklarını açıkladı. Projeyi bu yıl satışa çıkaracaklarını kaydeden Erdoğan, toplam 3 bin 500 bağımsız birimden Merkez Ankara'nın Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin yanında Konya yolu üzerindeki arazide yer aldığını söyleyen Erdoğan projede 1.3 milyc inşaat yapılacağını belirtti oluşacak projede 2 bin konut, ofis ve bir alışveriş caddesi olacağını sözlerine ekledi.

Next Level Çayyolu projesi hakkında da bilgi veren Erdoğan, "1 yıldır projeye devam ediyoruz, 429 konutluk projede satışlar yüzde 50'ye geldi. Metrekare fiyatları 6 bin TL'den başlıyor. Daire fiyatları da 800 bin TL ile 3.5 milyon TL arasında değişiyor" dedi.

3'ÜNCÜ NEXT LEVEL DİKMEN'E YAPILIYOR
Next Level markası ile üst segment projeler yaptıklarını ifade eden Erdoğan,"Dikmen'de Next Level Yıldız adıyla 1 milyar 250 milyon yatırım değerine sahip bin 750 konutluk projeye başlayacağız. Büyükşehirden aldığımız arazide Büyükşehir içinde 1500 konut yapacağız" dedi.

Habertürk Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181