Pasifik İnşaat'tan Dikmen Vadisi'ne 2 bin konutluk yeni proje!
Pasifik İnşaat, Next Level Çayyolu projesi için Ankara Büyükşehir Belediyesi yie işbirliği yaptı. Bu kapsamda Mamak'ta sosyal konutlar inşa ediyor. Pasifik İnşaatBaşkanı Fatih Erdoğan, Next Level ile sektördeki standartları değiştirdiklerini belirterek, Çayyolu'ndaki ikinci projede de çok özel şeyler yaptıklarını söyledi.

91 farklı konut planladı 
Fatih Erdoğan, projeyi 1.5 yılda geliştirdiklerini vurgulayarak, "Ben de daire planlarıyla ilgileniyorum. Tüketicinin gözünden bakmaya çalışıyoruz. Tüm dairel ihtiyaca göre Projede daire fiyatları 750 bin liradan başlıyor, 3 milyon liraya kadar çıkıyoı Fatih Erdoğan, gündemlerinde yeni projelerin olduğunu da söyledi. Bu kapsamda EGO arsasında dev bir yatırım hayata geçireceklerini açıklayan Erdoğan, şunları söyledi: "Projede 1.6 milyon metrekarelik kapalı alan bulunuyor. Tek parselde dünyadaki en büyük projelerden birisi. Ruhsat aşamasındayız. İçinde AVM, otel, kamu binaları, ofisler, konutlar olacak. Tüm bu unsurlar yer altından birleşecek."

Dikmen Vadisi'ne 2 bin konut 
Fatih Erdoğan, bir diğer projelerinin Dikmen Vadisinde olacağını söyleyerek, "Dönüşümün son etabını yapacağız. Ankara Büyükşehir Belediyesi ihalesini aldık. Yaklaşık 2 bin konut inşa edeceğiz" dedi. 

Posta Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Volkan camliyurt 7 yıl önce

Ocak ayından sonra Oray abi saygilar

Avatar
oray çalgan 7 yıl önce

ne zaman başlayacak bu vadi 10 yldır beklemekden yorulduk

Avatar
AHMET ZEREN 7 yıl önce

VOLKAN HANGİ OCAK 2018 - 2019 -2020 - 2021 ?

Avatar
Berat 7 yıl önce

İnşAllah bu sefer gecekondu mağdurları çektiği sıkıntıdan kurtulur

Avatar
Dikmenli 6 yıl önce

Bizi bukadar bekletenlerin taa ....

Avatar
Soner 6 yıl önce

Bizi bukadar bekletenlerin taa ....

Avatar
Soner 6 yıl önce

Bizi bukadar bekletenlerin taa serefsizler kendilerine göre sözleşme yapmışlar bide

Avatar
Soner sirin 6 yıl önce

Bizi bukadar bekletenlerin taa serefsizler kendilerine göre sözleşme yapmışlar bide

banner182

banner181