Pelit Pamira fiyat!
Pelit İnşaat imzasıyla inşa edilen Pelit Pamira fiyatları 430 Bin TL'den başlıyor. Dikey mimarisiyle inşa edilen Pelit Pamira'da 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçenekleri planlanıyor.

Toplam 150 daireden oluşan Pelit Pamira'nın detaylı daire büyüklükleri şu şekilde; 2+1 daireler 106 metrekare, 3+1 daireler 140 metrekare, 4+1 daireler 162 metrekare, 5+1 daireler bahçe ve teraslı olarak 224 metrekare ile 251 metrekare.

Aktivite alanları arasında; kapalı yüzme havuzu, sauna, hamam, fitness, pilates salonu, tenis kortu, çok amaçlı spor sahası, koşu ve yürüyüş parkuru, çocuk oyun alanlarının planlandığı Pelit Pamira'da kapalı otopark imkanıda bulunuyor.

14 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Pelit Pamira projesinin daire büyüklükleri 106 ila 251 metrekare arasında değişiyor. Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde hayata geçirilen Pelit Pamira'da 3 blok yer alıyor.

Pelit Pamira nerede? Tıklayınız.

Pelit Pamira teslim tarihi? Tıklayınız.


Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181