Pelit Pamira Satış Ofisi!
14 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Pelit Pamira satış ofisi açık adresi; Alacaatlı İncek Yolu 4974. Cadde Alacaatlı Mahallesi Ankara Türkiye

Pelit İnşaat imzası taşıyan Pelit Pamira Yenimahalle projelerinin arasında yerini alıyor. 2+1 daireleri 106 metrekare, 3+1 daireleri 140 metrekare, 4+1 daireleri 162 metrekare, 5+1 daireleri bahçe ve teraslı olarak 224 metrekare ile 251 metrekare büyülüğünde planlanan Pelit Pamira projesinde 3 blok yer alıyor.

2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire tiplerinin düşünüldüğü Pelit Pamira toplam 150 daireden oluşuyor. Dikey mimarisiyle inşa edilen Pelit Pamira projesinin yaşam alanları arasında; kapalı yüzme havuzu, sauna, hamam, fitness, pilates salonu, tenis kortu, çok amaçlı spor sahası, koşu ve yürüyüş parkuru, çocuk oyun alanları ve kapalı otopark imkanı bulunuyor.

Pelit Pamira teslim tarihi? Tıklayınız.

Pelit Pamira fiyat? Tıklayınız.

Pelit Pamira nerede? Tıklayınız.


Pelit Pamira iletişim!
Adres: Alacaatlı İncek Yolu 4974. Cadde
Alacaatlı Mahallesi Ankara Türkiye
Telefon: 0530 339 1 500

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181