Pursaklar'a yeni proje; Bulvar Ankara projesi
250 konuttan oluşacak olan Bulvar Ankara projesi Ankara'nın Pursaklar ilçesinde hayata geçirilecek. Kocalar Yatırım imzası ile inşa edilecek olan Bulvar Ankara projesinde 30 ticari ünite yer alacak.

Büyük peyzaj alanının planlandığı Bulvar Ankara projesinde 11 bin metrekare yeşil alan bulunacak. 61 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Bulvar Ankara projesinde 7 bin 700 metrekare üzerinde ticari üniteler yer alcak. 

Karma proje konseptine sahip olan Bulvar Ankara projesinde 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri tasarlanıyor. 27 bin metrekare arazi alanı üzerinde inşa edilecek olan Bulvar Ankara projesinin yaşam alanları arasında; fitness salonları, kapalı yüzme havuzu, türk ve fin hamamı, basketbol sahası, tenis kortu, açık ve kapalı çocuk oyun alanları planlanıyor.

Bulvar Ankara projesi nerede? Tıklayınız.

Bulvar Ankara projesi fiyat? Tıklayınız.

Bulvar Ankara projesi teslim tarihi? Tıklayınız.


Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181