Rast Avend Çayyolu projesi ne zaman teslim?
Çayyolu konut projelerinden biri olarak inşa edilen Rast Avend Çayyolu projesi ne zaman teslim sorusunun cevabı belli oldu. Fittness merkezi imkanının bulunduğu Rast Avend Çayyolu projesi teslim tarihi Aralık 2018 olarak öngörülüyor.

Lokasyonu ile dikkat çeken Rast Avend Çayyolu projesinde 2+1 daireler 76 metrekare ile 121 metrekare, 4+1 daireler 204 metrekare ve 5+1 dubleks daireler 318 metrekare büyüklüğe sahip. Karma konseptiyle tasarlanan Rast Avend Çayyolu projesinde daire, ofis ve dükkan seçenekleri yer alıyor.

2+1, 4+1 ve 5+1 dubleks daire seçeneklerini planlandığı Rast Avend Çayyolu projesi 10 bin metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılıyor. Rast Grup imzası taşıyan Rast Avend Çayyolu projesinde 133 daire bulunuyor.

Rast Avend Çayyolu projesi fiyat? Tıklayınız.

Rast Avend Çayyolu projesi nerede? Tıklayınız.


Cemile GEDİKOĞU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181