Rinnova İncek fiyat!
2 katlı 4+1 villaların tasarlandığı Rinnova İncek fiyat bilgisi belli oldu. Yatay mimariye sahip olan Rinnova İncek villa fiyatları 1 milyon 825 bin TL’den başlıyor.

Her villaya ait bahçe imkanının bulunduğu Rinnova İncek projesinde bu bahçelerin büyüklükleri 270 ile 425 metrekare arasında değişiyor. Bir adet hizmetli odasının yer aldığı Rinnova İncek projesinde ayrıca iki araçlık kapalı otopark alanı da bulunuyor.

Villa büyüklükleri 368 metrekare olarak planlanan Rinnova İncek Prokar Yapı tarafından inşa ediliyor. Tüm vilları 4+1 seçeneğiyle tasarlanan Rinnova İncek 25 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Ankara Gölbaşı’nda konumlandırılan Rinnova İncek projesi 33 villadan oluşuyor.

Rinnova İncek nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

Rinnova İncek teslim tarihi için tıklayınız.


Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181