Sinpaş GYO Ankara Polatlı projesi fiyat!
Ankara Polatlı'da Sinpaş GYO imzası ile hayata geçirilecek olan Sinpaş GYO Ankara Polatlı projesi fiyatları önümüzdeki günlerde belli olacak.

280 bin 812 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek olan Sinpaş GYO Ankara Polatlı projesinde tahmini 160 bin metrekare satılabilir alan yer alacak. Planlanma aşamasında olan Sinpaş GYO Ankara Polatlı projesi lokasyonu ile dikkat çekiyor.

Mevcut durumda orta gelir grubunun ilgi gösterdiği ve daha çok kooperatif evlerinin üretildiği bir bölgede yer alan Sinpaş GYO Ankara Polatlı projesi Ankara’ya ulaşımının kolaylığı nedeniyle gelişme potansiyeli taşımakta ve ileriye dönük bir yatırım olarak değerlendirilmektedir. Tahmini 1600 üniteden oluşacak olan Sinpaş GYO Ankara Polatlı projesinin daire tipleri, metrekareler ve ödeme seçenekleri önümüzdeki günlerde belli olacak.

Sinpaş GYO Ankara GOP projesi iletişim!
Telefon: 444 1 440
Web: sinpasgyo.com

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181