Sofa Loca'da %1 peşinatla ev sahibi olma fırsatı!
Sofa Loca, yatırımcılara yüzde 1 peşinatla ev sahibi olma fırsatı sunarken, yüzde 50 peşin, kalanı teslimde ödeme seçeneğinin yanı sıra yüzde 0,49 faizle 60 ay vade imkânı da sunuyor. Baş Yapı tarafından 126 milyon TL'lik bir yatırım bedeli ile hayata geçirilen proje, estetik mimarisi ve zengin sosyal donatı alanlarıyla dikkat çekiyor. 150 lüks konuttan oluşan projede tamamı geniş ve ferah kullanım alanlarına sahip 3 + 1,4+1 ve 5+1 tiplerinde konutların yer aldığı SofaLoca'da dairelerin metrekaresi 3.800 TL'den başlangıç gösteriyor. Geniş ve ferah şekilde tasarlanan aile öncelikli konseptin benimsendiği projede, daireler 182 ile 286 metrekare arasında değişiyor.

YÜZDE 70'İ PEYZAJ ALANI
Projenin yükseleceği 18 bin 228 metrekarelik alanının yüzde 70'i, bitkiler, şelale ve süs havuzlarının yer aldığı zengin peyzajla donatılırken, bazı dairelere 30 metrekare bahçe imkanı da projede sunuluyor.


Habertürk Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181