Sofa Loca teslim tarihi!
Baş Yapı ve Solar Yapı imzası ile yükselen Sofa Loca projesinde dairelerin teslim tarihi Aralık 2016 olarak planlanıyor.

18.228 metrekare arsa alanı üzerinde bulunan Sofa Loca projesi 126 milyon TL’lik bir yatırımla ve Emlak Konut GYO güvencesinde hayata geçiriliyor.

Sofa Loca projesi 6 blokta 150 konuttan meydana geliyor. 3+1 , 4+1 ve 5+1 daire seçenekleri bulunan Sofa Loca projesinin dairelerin büyüklükleri 182 ile 286 metrekare arasında değişiyor.

Sofa Loca projesi Eskişehir yolu üzerinde, Başkent Üniversitesi Kampüsü’nün hemen yanında,  Konutkent’in karşısındaki arsa üzerinde konumlandırılıyor.

%75'i yeşil alanlardan oluşan Sofa Loca projesinin her katında atık ayrıştırma sistemi, çatılarında güneş enerjisi panelleri ve elektrikli araç şarj istasyonları gibi donatılar yer alıyor. Sofa Loca projesinde; fitness, squash salonu, spor salonları, hamam ve kapalı yüzme havuzunun yanı sıra, havuz başı kafeterya, 7/24 güvenlik ve her daireye kapalı otopark imkanı gibi sosyal donatılar sunuluyor.  

Sofa Loca fiyat bilgisi için tıklayınız.

Sofa Loca iletişim!
Adres: Dumlupınar Bulvarı (Eskişehir Yolu) Konutkent Sapağı No:386 Ankara 
Telefon: 444 65 17
Web: sofaloca.com


Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181