Spor alanları ile öne çıkan proje, Crystal Towers!
Konut satış fiyatları düşerken kira oranlarının artması tüketiciyi ev ve iş yeri sahibi olmak için harekete geçirdi. 16 yıldır inşaat sektöründe yer alan Kurtoğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Ülgener, ev sahibi olmanın avantajlarından bahsetti. "Günümüzde kira fiyatları ev kredileriyle yarışır hale geldi. Evlerine kira ödeyen bir aile gelirinin çoğunu kiraya yatırdığı için ev sahibi olamıyor" diyen Ülgener şunları aktardı:

"Ancak konut kampanyaları öyle bir hal aldı ki artık kira öder gibi ev sahibi olmak mümkün. Hatta, bazı durumlarda kiradan bile düşük fiyatlarla ödenen taksitler tüketiciyi yormadan ev sahibi yapıyor. Uygulanan teşvikler ve inşaat firmalarınca sağlanan kolaylıklar sayesinde 10 yıl içerisinde ev sahibi olanların sayısı artarken, kiracı sayısında düşüş yaşandı. Yaşamkent'te son projemiz Crystal Towers'ta 20 bin metrekarelik alan sadece doğaya ve spora ayrıldı. Tenis kortu, basketbol sahası, çocuk parkları, süs havuzları, kamelyaları ve yürüyüş parkurlarıyla ev sahipleri ve yakınları açık havanın keyfini çıkarabilirler. Ev sahiplerimiz kapalı yüzme havuzu, fitness ve aerobik salonları ile formlarına dikkat edebilir, her dairede bulunan özel alarm sistemi ve 7/24 güvenlikle mutluluklarını güvence altına alabilirler."

Hürriyet Ek Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181