Sur Yapı Excellence Koşuyolu'nda sıfır faiz sıfır peşinat kampanyası!
57 bin 700 metrekare alan üzerinde inşa edilecek olan Sur Yapı Excellence Koşuyolu projsinde ‘’Olur Olur Bal Gibi Olur ‘’ kampanyamızın sıfır faiz sıfır peşinatlı ve 20 yıla varan vade seçenekleri konut alıcılarına sunuluyor.

Sur Yapı imzası ile akıllı ev sisteminin bulunduğu Sur Yapı Excellence Koşuyolu projesinde home ofis dairelerde yer alıyor. Sur Yapı Excellence Koşuyolu 22 katlı apartman bloğu ve 4 yatay blok olarak tasarlandı. 

700 milyon TL'lik yatırım ile inşa edilecek olan Sur Yapı Excellence Koşuyolu projesinde 1+1 daireler 57-69 metrekare, 2+1 daireler 97-156 metrekare, 3+1 dubleks daireler 204-227 metrekare, 4+1 dubleksler ise 246-381 metrekare büyüklükte. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin yer aldığı Sur Yapı Excellence Koşuyolu 184 konut ve 27 dükkandan oluşuyor.

Sur Yapı Excellence Koşuyolu İletişim!
Web: excellencekosuyolu.com.tr

Sur Yapı Excellence Koşuyolu teslim tarihi için tıklayınız

Sur Yapı Excellence Koşuyolu fiyat için tıklayınız

Sur Yapı Excellence Koşuyolu nerede? Tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181