Teona Evleri Ümitköy'de yükseliyor!
Güneş bahçesi anlamına gelen Teona, Ankara'nın yaşam merkezlerinden Ümitköy'de, Kartallar güvencesiyle yükseliyor. Üstelik Ümitköy'ün en merkezi konumunda metro ve alışveriş merkezlerinin hemen yakınında. Şehre yakınlığı ve Ümitköy'ün nezih dokusuyla fark yaratan Teona, tüm dairelerinde yakaladığı ormana bakan açısıyla da değerine değer katıyor.

Her daire için bir ağaç
Teona'da herkes için bir daire seçeneği mevcut. Toplam 4 bloktan oluşan projede 3 blok '4+1' dairelerden oluşurken, diğer tek blokta '2+1' ve '1+1' daireler yer alıyor. 180 ve 190 metrekarelik iki farklı tipte sunulan '4+1' dairelerin her biri için iki araçlık kapalı otopark bulunuyor ve tüm araç trafiği yer altından ilerliyor. Teona, doğanın en sevdiği yaşam projesi olmaya aday. Çünkü, Teona'da gerçekleşen her daire satışı için, projenin karşısındaki ormanlık alana bir ağaç dikiliyor. Her daire adına dikilen ağaçların yanında, Kartallar bu ormanlık alanı bölge için yeşerteceğinin de sözünü veriyor. Toplam 4 bloktan oluşan Teona'da bloklar arasında bir de park mevcut. Teona'nın kendi özel alanıyla sınırlı tutmayıp, tüm bölge sakinlerinin kullanımına açacağı bu yemyeşil parkla Ümitköy nefesi daha da tazeleniyor.

Yürüyüş yolları
Teona'da 4+1 daireler için bir adet katta, bir adet otoparkta olmak üzere iki ayrı kapalı depo yer alıyor. 24 metrekareyi bulan geniş balkonlarıyla yeni dönem projelerden ayrışan Teona; manzarası, yürüyüş yolları, peyzajı ve ortasında yer alan kocaman parkıyla ev alma kararınızı kolaylaştırıyor.

Milliyet Business Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181