Twin Towers Ankara güncel fiyat!
9 bin 500 metrekarelik yeşil alanı bulunan Twin Towers Ankara projesinde dairelerin fiyatları 549 TL'den başlayarak 749 bin TL'ye kadar yükseliyor.

Tamamı 4+1 dairelerden oluşan Twin Towers Ankara projesinde daireler 160 metrekare olarak alıcılarını bekliyor. Ankara'nın gelişen bölgesi Eryaman'da yükselen Twin Towers Ankara projesi 11 bin 312 metrekare arsa alanına sahip. Mandalin Grup imzası ile hayata geçirilen ​Twin Towers Ankara projesi 128 daireden meydana geliyor.

Sosyal donatılaranlarına da yer verilen Twin Towers Ankara projesi 32 katlı 2 blok şeklinde tasarlanıyor. Twin Towers Ankara projesinde 24 saat güvenlik, açık otopark, teras, lobi seyir alanı, fitness salonu, çocuk oyun alanları, basketbol futbol sahası, tenis kortu, yürüyüş ve spor yolu, satranç alanı, süs havuzu, çocuk parkı yatırımcılarının hizmetine sunuluyor. 

Twin Towers Ankara ne zaman teslim? Tıklayınız.

Twin Towers Ankara iletişim!
Adres: Susuz Mahallesi 3754 Sokak Eryaman / ANKARA
Telefon: 0 312 2472580 - 81
Web: www.twintowers.com.tr

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181