Yıldız Park Ankara projesi fiyat listesi!
Yıldız Park İnşaat imzası ile hayata geçirilen Yıldız Park Ankara projesinde;
3+1 daireler 350 bin TL'den
4+1 daireler 515 bin TL'den
5+ 1 daireler 600 bin TL'den
6+1 daireler 690 bin TL'den
başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

3+1, 4+1, 5+1 ve 6+1 daire seçenekleri bulunan Yıldız Park Ankara projesinde dairelerin büyüklükleri 182 metrekare ila 272 metrekare arasında değişiyor. Yıldız Park Ankara projesinde 3+1 daireler 182 metrekare, 4+1 daireler 224 metrekare, 5+1 daireler 250 metrekare ve 6+1 daireler 272 metrekare olarak tasarlanıyor.

Ankara Altındağ'da 3 blok olarak tasarlanan Yıldız Park Ankara projesinde 7 adet ticari ünite yer alıyor. 9 bin 86 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Yıldız Park Ankara projesi 181 daireden oluşuyor.

Lokasyonu ile dikkat çeken Yıldız Park Ankara projesinde lobi, danışma, bay kapalı fitness salonu, bayan kapalı fitness salonu, panoramik kapalı yüzme havuzu, buhar odası, sauna, soyunma odası – duş – wc, bay mescid + abdesthane, bayan mescid + abdesthane, kapalı çocuk oyun alanı, kütüphane, okuma salonu, yürüyüş yolu, açık kapalı otopark, yanıbaşınızda alışveriş alanları, süs havuzları, açık çoçuk oyun alanları, tırmanma duvarı, peyzaj alanları, bahçede oturma alanları, açık fitness alanı, çok amaçlı saha ve kapalı sosyal alanlar bulunuyor.

Yıldız Park Ankara projesi teslim tarihi? Tıklayınız.

Yıldız Park Ankara projesi nerede? Tıklayınız.

Yıldız Park Ankara projesi iletişim!
Web: www.yildizparkinsaat.com.tr

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr




 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181