Altın Kuleler özgün örnek daireleriyle yeni bir yaşam sunuyor!
Sinpaş Yapı’nın Çankaya Oran’da geliştirdiği ilk proje olan ve Eymir Gölü ile İmrahor Vadisi’nin muhteşem doğasına eşlik eden Altınoran’da yükselen Altın Kuleler, Ankara’da ayrıcalıklı bir yaşam vaat ediyor. 474 konutun bulunduğu Altın Kuleler, sosyal donatıları ve her detayın düşünüldüğü özgün örnek daireleriyle yeni bir yaklaşım sunuyor.

Örnek dairede de Sinpaş Yapı farkı
Altın Kuleler’e özel hazırlanan örnek dairelerde, prestijli yaşam dekorun her detayında öne çıkıyor. Vadi manzarasının eşlik ettiği daireler; ferahlığı, özel olarak hazırlanmış dekorasyon detayları, sıcak tasarımları ve modern çizgisiyle ziyaretçilerden tam not alıyor. Evin dekorasyonunda ev sahiplerinin yaşam tarzları öncelikli olarak ele alındı. Evde geçirdikleri zamanı rahat, konforlu ve aydınlık mekânlarda yaşamalarına öncelik verildi. Genel dekorasyon tarzı ise modern eklektik şekilde tasarlandı. Soft ve sıcak ahşap dokuları ile beyaz, krem tonlar tercih edildi. Modern çizgilerdeki mobilyalar, eklektik ve ham dokuda doğal malzemelerden aksesuarlar ile bir arada kullanıldı. 1+1 dairenin geniş metrekareli salonunda birçok fonksiyon bir arada düşünülerek, mekânda kullanım ferahlığı için geniş sürgü camlar ile çıkılan balkon tasarlandı. Özel ham metal ayaklı, yuvarlak cam masa, rahat ahşap ve deri sandalyeler ile hem yemek, hem cam önü keyifli bir odak noktası oluşturuyor. Salondaki kanepede beyaz rengin kullanım zorluğunu bertaraf eden leke tutmaz, kolay temizlenen tempotest marka keten dokulu döşemelik kumaşlar tercih edildi. Metal ayaklı berjer de yine özel üretim olarak göze çarpan seçimler arasında. Kanepe arkası, geniş duvardaki ahşap kaplama salonun kullanımını bütünleyici bir tasarıma sahip. Kitaplık, sanat duvarı, çalışma masası TV ünitesi bir arada kullanılarak, mekân kullanımını en geniş yansıtacak şekilde tasarlandı. Duvardaki siyah beyaz resim ise özel duvar kâğıdı baskısı ile uygulanarak odanın şıklığını bütünledi.

Detaylarla bütünleşen incelikli seçimler
Geniş balkon, evin doğal renklerini eşsiz İmrahor Vadisi manzarasıyla tamamlıyor. Banyo da modern tarzda döşenirken, doğal renk kullanımı ve kontrast renklerle odalar ile uyumunun devamı gözetiliyor. Geniş giriş holünde karşımıza çıkan bol kapasiteli, lake kapaklı vestiyer ve gömme dolaplar, ev sakinlerine rahat kullanılacak yeni alanlar sunuyor. Holün duvarlarında salonda da devam eden, dekorasyonu bütünleyen çizgili duvar kâğıtları kullanıldı. Yatak odasında sıcak, soft ahşap tonlar ve beyaz renkler bir arada kullanıldı. Yatak başı üzerindeki siyah beyaz, modern baskı tablo pirinç metal çerçeveleri ile mekanda renklerle kontrast oluşturarak, bir odak noktası oluşturuyor. Yatak başı ve yatak yanı döşemesinde karbonfiber dokulu vinil kumaşlar kullanılırken, yatak altındaki gizli led ışıklar mekânın aydınlatmasını çok etkili bir hale getiriyor. Giysi dolaplarının beyaz lake kapakları mimarın özel tasarımı cnc kesim boşluklardan oluşurken, kapak içlerinde özel aydınlatmalı raflar ile oda kusursuz uyum sergiliyor.

Altınoran’da yaşayanlar günlerini nasıl geçiyor?
Günümüzde hızlı yaşam ve zamanın azlığı gibi nedenlerle oturduğumuz evin yaşama yakınlığı seçimlerimizi etkiliyor. Altınoran, bir konut projesinde ilk kez karşımıza çıkan sosyal donatılarla yepyeni deneyimler kazandırıyor. Altınoran içersinde bulunan Altınoran Çarşı’da Starbucks, Mado, Which Cafe, Simitçi Dünyası, Home Kitchen, City Wok, Branca, Arabia Coffee ve 3M Migros gibi tüm ihtiyaçların karşılanacağı alanlar sunuyor. Vadi manzarasında spor ve yüzme imkanı sağlayan Sports International’da sporu yaşamın içine dahil ediyor.Yılın 365 günü kayak yapmaya imkân sağlayan ve projenin içinden teleferikle inilen tek şehir içi kayak merkezi Snowland’e sadece site sakinleri değil tüm Ankaralılar ilgi gösteriyor. Altınoran Çarşı’nın İmrahor vadisine bakan bölümünde yer alan Skywalk, 250 metre yüksekliğindeki cam platformu ile gökyüzünde yürüme deneyimi yaşatıyor. Proje ziyaretinde bulunan Ankaralı’ların fotoğraf çektirmek için ilk uğradığı yer Skywalk oluyor.

Hayatlarında spor ve maceraya yer veren Altınoran’lılar ise ExtremeLand ile metrelerce yükseklikteki yüksek ip parkurunda macera ve adrenalin keyfini yaşayacak. Altınoran bütün sosyal donatılarıyla sadece site sakinlerine değil bütün Ankaralıların kullanımına imkân veriyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181