Arp Kule ile A plus çalışma ortamı!
Geçtiğimiz yıllarda yoğunluklu olarak Çukurambar ve Söğütözü etrafında inşa edilen işyerleri tahtlarını Eskişehir Yolu'na bıraktı. Çukurambar ve Söğütözü'nün ofis sektörü bakımından doygunluğa ulaşması, özellikle Çukurambar'da yaşanan trafik karmaşası ve park sorunu yaşanması sonucunda alternatif olarak Eskişehir Yolu'nu tercih eden yatırımcılar bölgede birbirinden prestijli ofis projeleri inşa ediyor. Eskişehir Yolu'nda en göze çarpan iş merkezlerinden biri de Konutkent 1 girişi karşısında yükselen Arp Kule. Gözüm İnşaattarafından inşa edilen kule bir iş merkezinden çok sanat eserine benzemesiyle yatırımcıların dikkatini çekiyor. Estetiğin işlevsellikle harmanlandığı Arp Kule'de tercihe göre ölçeklendirilebilen ofisler bulunuyor.

A PLUS ÇALIŞMA ORTAMI
Mimari tasarımı, teknik ve sosyal olanakları ile Ankara'nın ofis yaşamına A plus çalışma ortamı sağlayan Arp Kule, başkentte her geçen gün değerlenen, gerek kamu gerek yeni ulaşım yatırımları ile yeni ticari yerleşim merkezi olarak gösterilen Eskişehir Yolu'nun A plus ofis projesi olarak gayrimenkul değerleme uzmanları tarafından lokasyonu, inşaat kalitesi, teknik donanımları ve sosyal donatıları ile iyi bir yatırım aracı olarak görülüyor. Dış cephesiyle arpı andıran proje, tasarımıyla Başkentten tam not aldı. Arp Kule'nin Proje Müdürü İdris Gözüm, Ankaralıların soğuk ve kaba iş kulelerinden duyduğu rahatsızlığı dile getirdi. İnsan elinden çıkan her yapıya estetik katılması gerektiğini belirten İdris Gözüm şunları aktardı: "Estetiğe de ayrı bir önem verdik. Arp şeklinde inşa ettiğimiz iş kulemiz herkesin takdirini topluyor. Arpın verdiği huzuru, sakinliği temsil eden Arp Kule, iş yaşamının standartlarını yeniden belirliyor."

Sabah

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181