İncek Loft'un Alışveriş Konyonu kira tekliflerine açıldı!
Ankara’nın cazibe merkezi İncek’te, Akfen İnşaat güvencesiyle yükselen “İncek Loft” ta yaşam 30 Haziranda başlıyor. Uluslararası ödüllere sahip Tabanlıoğlu Mimarlık imzasıyla hayata geçirilen, “İncek Loft” içerisinde yer alan “Alışveriş Kanyonu” ile bölgeyi cazibe merkezi haline getiriyor. Önemli markalarının aynı çatı altında toplanacağı, sosyal yaşama da kalite kazandıracak ticari alan bölge halkının da ihtiyaçlarına cevap verecek.

Ankara’yı sadece yaşam değil aynı zamanda yatırım merkezi olarakta yükselten projenin en heyecan verici alanlarından biri olan “Alışveriş Kanyonu” kira tekliflerine açıldı. İncek Loftta Ankara'da bir ilk olan gözlem evi, cep sineması, parti evi, hobi atölyesi, çocuk oyun parkı gibi sosyal donatı alanları bulunuyor. 42 ticari alandan oluşan Alışveriş Kanyonu ise site halkına hizmet vereceği gibi site dışından gelen misafirlerin de hizmetine de açık olacak.

İncek Loft’ta Yaşam 30 Haziran’da başlıyor
108 bin m²lik arsa üzerine inşa edilen 1+1’den 6,5+1’e kadar 71m2 ile 562 m2 arasında farklı tip ve büyüklükte 1199 konuttan oluşan “İncek Loftta ” 30 Haziran 2016 ‘da yaşam başlıyor.

Ankara’ya prestij kazandıran projede 2 km uzunluğunda yürüyüş parkuru, kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi, tenis kortu, basketbol ve voleybol sahaları gibi geniş spor alanları, Ankara’da bir ilk olan profesyonel gözlem evi, cep sineması, parti evi, hobi atölyesi, çocuk oyun parkı gibi sosyal donatı alanları bulunuyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181