Maidan Ankara'da yaşam Kasım 2017'de başlıyor!
Özel mimarisi, farklı ve yenilikçi konseptiyle başkentin iş ve sosyal yaşamına yepyeni bir soluk getiren Maidan’da mağaza kiralama süreci başladı. İş yaşamının ve sosyal hayatın ihtiyaçlarına göre, dünya standartları hedef alınarak tasarlanan Maidan; Ankara’nın en değerli noktası Eskişehir Yolu’nda hayatla iç içe, 7 gün 24 saat yaşayacak eşsiz bir yaşam alanı olarak hayata geçiriliyor. 6.000 m²lik meydan alanıyla başkentin kalbinde nefes alınacak bir ortam sunan Maidan, meydanının çevresinde yer alan restoranları, kafeleri, hizmet mağazaları ve renkli sosyal etkinlikleriyle Ankara’nın meydan algısını değiştirmeye hazırlanıyor.

Maidan; büyüklükleri 60 m²’den 1.850 m²’ye kadar genişleyebilen modüler yapıdaki mağaza alanlarıyla başkentin merkezinde, Türk ve dünya mutfağının en özel lezzetlerinin buluşacağı yepyeni bir meydan olurken; banka, kitapevi, müzik market, eczane, kopyalama merkezi, kuaför, kuru temizleme, lostra, tobacco shop vb. hizmet mağazalarıyla da günlük hayatın tüm ihtiyaçlarını karşılamayı hedefleyen bir yaşam merkezi olarak dikkat çekiyor. Ankaralılar tarafından yoğun ilgi gören Maidan’da yaşam Kasım 2017’de başlıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181