Moment Beştepe, Ankara’ya artı değer kattı!
Ofis yaşamı içerisinde sürekli zaman geçiren çalışanların ihtiyaçları ve motivasyonları göz önünde bulundurularak tasarlanan Moment Beştepe projesi, teknoloji ve konforu, doğanın içerisinde eşsiz bir manzara eşliğinde sizlere sunuyor.

Beştepe’de, Atatürk Orman Çiftliği’nin büyüleyici atmosferinde, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nin hemen karşısında konumlandırılan proje, güvenilir bölgesi ve her yerden ulaşımın kolaylıkla sağlanabileceği lokasyon avantajıyla vazgeçilmez hale geliyor. Kızılay’a 7.4 km, Tunalı’ya 7.5 km, Eskişehir Yolu’na 2 km, iş yaşamı üzerinde önemli bir yere sahip olan Esenboğa Havalimanı’na 30 km uzaklıkta olması ve hemen önünde yer alan otobüs durakları ve alışveriş merkezlerine , üniversitelere ve hastanelere yakınlığı ile ulaşım kolaylığında en üst sıralarda…

Büyüklükleri 76 m2 ile 1600 m2 arasında değişen 330 ofis dairesinin hepsi, konfordan taviz vermeyenlerin tamamen kendi tercihlerine göre diledikleri forma girebiliyor. Ortak alanlardaki sosyal olanakları ile de tüm ihtiyaçlarınıza cevap veren Moment Beştepe, iş hayatını keyfe dönüştürüyor.

Gökhan Aksoy Mimarlık imzası taşıyan ve şimdiden Ankara’ya artı değer katan Moment Beştepe; kalitesi, konumu ve ayrıcalıklı özellikleriyle 2017 yılı Aralık ayında teslim edilecek. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181