Moment Beştepe Ofis fiyat!
Yeni nesil ofis kavramını Ankara ile buluşturan Moment Beştepe Ofis'de 83 metrekareden başlayan ofisler metrekaresi 7.000 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Moment Yapı imzası
 ile 87.012 metrekarelik inşaat alanında yükselecek olan Moment Beştepe Ofis’te 5 katlı iki blokta 330 ofis ve 22 adet ticari ünite bulunuyor.

Uyku odası, yoga odası ve kafelerin bulunduğu Mola Sokağı gibi donatıları ile yeni nesil ofis rahatlığına sahip oalacak olan Moment Beştepe Ofis'te ofis büyüklükleri 83 metrekare ile 198 metrekare arasında değişiyor.

Ofislerin içinin bütünüyle tamamlanmış olarak teslim edildiği Moment Beştepe Ofis projesi; Atatürk Orman Çiftliği ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nin bulunduğu bölgede, Ankara’nın en yeşil lokasyonunda yükseliyor.  Proje, Konya Yolu’na 500 metre, İstanbul Yolu’na 500 metre, Kızılay’a 7,4 km, Tunalı’ya 7,5 km, Çevre Yolu’na 17 km, Eskişehir Yolu’na 2 km, otobüs terminaline 500 metre, Esenboğa Havaalanı’na 30 km uzaklıkta bulunuyor.

Moment Beştepe Ofis İletişim!
Telefon: 312 468 60 16
Web: www.momentyapi.com.tr

Tuğba GÜLTEN / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181