Moment Beştepe Ofis indirim kampanyasında son gün 15 Kasım!
Alışılmış ofislerden daha farklı, daha yenilikçi bir anlayışla inşa edilen Moment Beştepe Ofis projesi, sahip olduğu özellikler ile kârlı bir iş hayatının yanı sıra ofis sahiplerinin ve çalışanlarının beden ve ruh sağlıklarını da önem veriyor. Proje alışılagelmiş ofis standartlarını yükseltirken, konsepti ile ofis kavramına yeni bir soluk kazandırıyor.

Moment Beştepe Ofis, çalışanlar için zamanın değerini önemseyerek; keyifle mola verebilecekleri ve sosyalleşebilecekleri alanları, ofislerinin sadece bir adım uzağına getiriyor. Ofis sahiplerinin ve çalışanların zihinlerini yenileyebilmeleri ve dinlenebilmeleri için dünyanın önde gelen markalarının ofislerinde rastlanan uyku odaları, yoğun iş stresinden arınabilmeleri için yoga/pilates salonu, dinginliğinizi artırabilmek için zen bahçeleri, yaratıcılığı geliştirebilmek için workshop salonu ve tüm ihtiyaçlarınızın karşılanacağı ferah toplantı odaları, farklı bir atmosferde kaliteli zaman geçirebileceğiniz cafelerin ve restoranların yer aldığı mola sokağı, sabahın erken saatlerinde sizi sımsıcak kahve kokusuyla karşılayacak olan Moment Cafe’si, çalışanlar için tabldot yemekhanesi ve nefes alabilen yenilikçi tasarımı sayesinde ‘ofis’ yaşamında fark yaratıyor. Proje, sunduğu zengin sosyal imkânların yanı sıra, 15 Kasım’a kadar devam edecek olan cazip kampanyası ve kişiye özel ödeme seçenekleri ile en prestijli ofis projesi olarak yükseliyor.

MOMENT BEŞTEPE TÜRKİYE’NİN KALBİNDE YER ALIYOR
Türkiye’nin kalbi, Ankara’nın merkezi Beştepe’de yükselen proje, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nin karşısında inşa ediliyor ve eşsiz bir Orman ve şehir manzarası sunuyor. Moment Beştepe Ofis, Şehrin tam merkezinde, ana yolların ve merkezi iş aksının hemen üzerinde, yoğun trafik karmaşasına takılmadan kolayca ulaşabileceğiniz çok kıymetli bir lokasyonda yer alıyor. Bu da projeyi daha da değerli hale getiriyor. Bunların yanı sıra eşsiz manzarası, Atatürk Orman Çiftliği'nin yeşilini binasına taşıyan mimarisi ile en fonksiyonlu ofis projesi olarak dikkat çeken proje, açılabilir pencereleri ve yeşillikle kaplı geniş terasları ve balkonları ile de huzurlu ve farklı bir çalışma ortamı sunuyor.

ULAŞMAK HİÇ BU KADAR KOLAY OLMADI
Beştepe Moment Projesi, sunduğu doğal güzelliklerin yanı sıra, lokasyonu ile de adeta göz dolduruyor. Projenin, Eskişehir, Konya Yolu ve en akıcı alternatif olan Sakıp Sabancı Bulvarı’na bir dakika mesafede olması, toplu taşıma araçları ile metroya olan mesafesi dikkat çekiyor. Yatırımcılar ve çalışanlar, projenin lokasyonu sayesinde trafikte geçirilen zaman dilimini azaltmış oluyor. Ofisine ulaşan çalışanları ve misafirleri güvenlikli, şık, konforlu, her türlü detayı düşünülmüş bir lobi ve detayları titizlikle düşünülmüş, kaliteli işçilikle işlenmiş prestijli bir ofis projesi karşılıyor. Lobide bulunan Moment Cafe ise günün sımsıcak sohbetler, hoş lezzetler ve enfes bir kahvaltıyla başlamasına, gün içinde mutlu molalar verilmesine vesile olurken, misafirlerinizi toplantılarınızdan önce sıcak bir ortamda ağırlayabileceğiniz ve birbirinden güzel ikramlarda bulunabileceğiniz, tüm projeye hizmet veren bir alan olarak karşımıza çıkıyor.

ANAHTAR TESLİM DEKORASYONLU OFİSLER
Moment Beştepe Ofis projesi, çalışanları ve zamanlarını düşünerek ofisleri Kampanya süresince dekorasyonları yapılmış halde teslim ediyor. Ofis sahipleri, bu sayede dekorasyon için masraf etmeden anahtarı çevirdiği anda işine başlayabilecek şekilde ofislerini dekorasyonu tamamlanmış şekilde teslim alıyorlar. Bu iş kaybının önüne geçtiği gibi, kiralamalarda, satış sürecinde ya da yatırım amaçlı alımlarda projeyi daha da değerli hale getiriyor. Beştepe’de ofis yapılabilecek son parselde yükselen projede ofis sahibi olmak isteyenler, 15 Kasım’a kadar peşin alımlarda 15% indirim, 12 ay vade farksız ödeme imkânı ve dekorasyonlu ofislerde anahtar teslim fırsatlarının yanı sıra anlaşmalı bankaların düşük faiz oranlarıyla sunduğu 120 ay vade imkanlarından yararlanabilirler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181