Ostim Prestij teslim tarihi!
Fırat Life Style, Dema Konut ve ZMK İnşaat tarafından Ankara Ostim'de hayata geçirilen Ostim Prestij projesinde teslimlerin Haziran 2018'de yapılması planlanıyor.

Toplamda 357 bağımsız birime sahip olan Ostim Prestij içerisinde barındırdığı ofis, iş yerleri, çok amaçlı salonlar(konferans, sergi, düğün, kongre, toplantı, ticari amaçlı olarak kullanıma da elverişli) ile birlikte bir karma kullanım projesi olarak tasarlanıyor. 6 adet ofis bloğundan oluşan projede 98 adet iş yeri ve 259 adet ofis bulunuyor. Ofislerin 43 tanesi d
ükkanların üstlerinde ve her bloğun en üst katında 2 adet olmak koşulu ile teraslı olarak inşa ediliyor.

Sulu VRV Sistemi bulunan Ostim Prestij'de asma katlı her bir dükkânın bodrum katında iş yerine ait kapalı otoparkı ve deposu bulunuyor. 
Her blokta, zemin kat dükkânlarının üzerinde birer adet çok amaçlı kullanım işlevine sahip büyük metrekareli dükkânların bulunduğu projede 1193 açık ve kapalı otopark alanı yer alıyor.

Ostim Prestij satış ofisi için tıklayınız.

Ostim Prestij iletişim!

Adres: 100. Yıl Bulvarı No:55 Ostim / Yenimahalle ANKARA
Telefon: 444 9696
Web: 
www.ostimprestij.com

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181