TOKİ Ankara'da 69 konutu açık artırma ile satacak!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Ankara'da 69 adet konut 1 Haziran 2017 tarihinde Açık Artırma (teklif alma) ile satışa sunulacak.

TOKİ Ankara'da 69 konutun açık artırması 1 Haziran 2017, saat 11:00’de TOKİ’nin Ankara Bilkent’teki merkezi ile Radisson Blue Hotel Şişli/ İstanbul adreslerinde gerçekleştirilecek.

TOKİ tarafından açık artırma ile satılacak Ankara Ayaş Hacırecep Alt Gelir konutları yüzde 12 peşin 180 ay, Ankara Ayaş Hacırecep konutları yüzde 25 peşin 120 ay vade seçenekleri ile Kuzey Ankara Projesinde yer alan konutlar yüzde 10 peşin 96 ay, yüzde 15 peşin 108 ay ve yüzde 25 peşin 120 ay vade seçenekleri ile satışa sunulacak.

Satış işlemlerine yönelik reklam, tanıtım, pazarlama ve satış organizasyonu hizmetleri Turyap Yapı Sanayi Ve Ticaret A.Ş. tarafından yerine getirilecek. Açık Artırmaya ilişkin bankacılık hizmetleri Türkiye Halk Bankası A.Ş. ve T.C. Ziraat Bankası A.Ş. tarafından yürütülecek olup, başvurular/teminatlar anılan Bankaların tüm şubeleri aracılığı ile kabul edilecek. Bununla birlikte, teklif alma sonrası Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalatma işlemleri yine anılan Bankalar tarafından belirlenecek Temerküz Şubeler aracılığı ile yürütülecek. Ayrıca, açık artırma (teklif alma) gününde de başvuru kabul edilecek.

BAŞVURU SIRASINDA NELER GEREKECEK
- Fotoğraflı nüfus cüzdanı,
- Vatandaşlık kimlik ve Vergi sicil numaraları,
- Yetkili Banka Şubelerine Nakit olarak;
   - muhammen bedeli 99.999.- TL ye kadar olanlar için 5.000.-(Beşbin) TL,
   - muhammen bedeli 100.000 - 349.999.- TL’ye kadar olanlar için 10.000.-(Onbin) TL,
   - muhammen bedeli 350.000 – 999.999.- TL’ye kadar olanlar için 50.000.-(Ellibin) TL,
   - muhammen bedeli 1.000.000.- TL ve üstünde olanlar için 200.000.-(İkiyüzbin) TL, katılım teminatı ödemek zorundadırlar.
- Başvuruların vekaleten yapılması durumunda, satışlarla ilgili tüm belgeleri düzenleme, imzalama, beyan ve taahhütlerde bulunma yetkisini içeren vekaletname,
- Başvuru bir tüzel kişilik adına yapılacak ise, Şirketin yetki belgesi ve yetkili kişinin vekalet ile imza sirküleri. (Alıcılar başvuru sırasında “Açık Artırma Satış Şartnamesi”ni imzalayacaklardır.) 

TOKİ Ankara açık artırması satış ilanı için tıklayınız.

TOKİ Ankara açık artırması satış listesi için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181