TOKİ Ankara Mamak Gülseren 3. Etap 273 konutun sözleşmeleri 18 Eylül'de imzalanmaya başlıyor!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 3. Etap  2. Bölge projesi kapsamında inşa edilen toplam 273 adet konutun sözleşmeleri 18 Eylül'de imzalanmaya başlıyor. 29 Eylül'e kadar sürecek olan TOKİ Ankara Mamak Gülseren 3. Etap sözleşme imzalama işlemleri T. Halk Bankası Abidinpaşa Şubesinde gerçekleştirecek​.

SÖZLEŞME AŞAMASINDA İBRAZ EDİLECEK BELGELER:
1. Adrese dayalı kayıt sistemine göre alınacak olan ve son 1 (bir) yıldır Ankara il sınırları içerisinde ikamet ettiğini kanıtlayacak belge. (İl nüfusuna kayıtlı olanların kimlik ibraz etmeleri yeterlidir.)
- (Şehit Aileleri, Terör, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri kategorisinde başvuracakların en az 3 (üç ) yıldır ikamet ediyor olması veya il nüfusuna kayıtlı olması gerekmektedir.) (İl nüfusuna kayıtlı olanların kimlik ibraz etmeleri yeterlidir.)
2. Hane halkı gelirinin en fazla net 3.200-₺ olduğunu kanıtlayan gelir belgeleri, Başvuru sahibi evli ise kendisi ve eşinin ayrı ayrı gelirini kanıtlayan belgeler (tabi olarak çalıştıkları sosyal güvenlik kurumlarından çalıştığına dair alınan belgeler ile maaş bordroları, maaş belgeleri, vb.) Başvuru sahibi veya eşi çalışmıyorsa Sosyal Güvenlik Kurumundan çalışmadığına dair belge. Belge getirmeyenlerin hakları iptal edilecektir. Gerekli görüldüğünde ek belge istenebilecektir.

Sözleşme imzalama işlemleri sırasında evrak getirmeyen, Sözleşme imzalamayan, peşinatını yatırmayan, banka komisyonu ödemeyen ve ayrıca KDV yatırmayan hak sahiplerinin konut alma hakları iptal edilecektir. Sözleşme imzalanmış ise sözleşmeleri feshedilerek ödenen peşinat ve taksit tutarları masraflar tahsil edildikten sonra faizsiz olarak iade edilecektir.

ASİL HAK SAHİPLERİ SÖZLEŞME İMZALAMA TARİHLERİ:
Asil hak sahipleri 18 – 29 Eylül 2017 tarihleri arasında sözleşme imzalama işlemlerini T. Halk Bankası Abidinpaşa Şubesinde gerçekleştireceklerdir.

YEDEK HAK SAHİPLERİ SÖZLEŞME İMZALAMA TARİHLERİ:
Asil hak sahipleri sözleşme imzalama işlemlerini tamamladıktan sonra kalan konutlar için yedek hak sahipleri kura sıralamasına göre 9 – 17 Ekim 2017 tarihleri arasında T. Halk Bankası Abidinpaşa Şubesinde işlemlerini yapacaklardır.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 3. Etap kura tarihi için tıklayınız.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 3. Etap alt gelir grubu satış duyurusu için tıklayınız.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 3. Etap standart konut satış duyurusu için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / Emlaksayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181